TRUPA VOX

LONGEVIVĂ ȘI UNITĂ

Trupa VOX înseamnă o familie care s-a format în anul 2007 din pasiune pură pentru muzică și din dorința de a ajuta oamenii să zâmbească și să se încarce de energie pozitivă. Pe scurt: vrem să fim o doză de bine, o sursă de bucurie.

TRUPA VOX – COVER-URI SAU STĂRI?

VOX nu este atât o trupă de cover-uri cât este o trupă care cântă cu mare plăcere și cover-uri. Noi ne bucurăm de dinamica live-ului și de schimbul fascinant de energie dintre artiști și public. Repertoriul trupei este în continuu upgrade, în funcție de gusturile noastre și de trend-urile date de voi, publicul. Am ales să cântăm piese care ne plac, pe care le simțim și le cântăm cu chef. Astfel putem transmite de pe scenă o stare faină și pozitivă, iar voi vă puteți simți în largul vostru, fără stres, printre prieteni.

trupa cover band live formatie nunta botez corporate festival aniversare bal majorat eveniment

TRUPA VOX: PE CÂT DE PASIONALĂ PE ATÂT DE STABILĂ

În spatele pasiunii noastre stă ca pilon de bază disciplina. Ea este esențială atât pentru organizarea unui eveniment, fie că este nuntă, botez, majorat, petrecere de firmă sau scenă mare, cât și pentru funcționarea unei echipe ca trupă de cover-uri. Dincolo de muzică și de pasiunea artiștilor disciplina face ca visele să se materializeze.

voxlive.ro Bucuresti
voxlive.ro

TRUPA VOX: COMPLETĂ, PROFESIONISTĂ, CU POSIBILITĂȚI SURPRINZĂTOARE ATÂT MUZICAL CÂT ȘI TEHNIC

Fie că e vorba de nunta ta de vis sau de petrecerea corporate care să impresioneze întreaga firmă noi avem resursele necesare să implementăm aproape orice dorință. Fie că e vorba de botezul primului copil sau de petrecerea de inaugurare a proiectului tău noi înțelegem ce înseamnă să dai naștere unei părți din tine și să vrei să o crești cât mai frumos.

voxlive.ro Bucuresti
voxlive.ro

VOX: TRUPA TA DE SUFLET

VOX e genul de echipă care știe să respecte dorințele, eforturile, investiția totală și dragostea. De aceea funcționăm cu încredere, pe bază de comunicare deschisă și empatie. Inclusiv cover-urile pe care le cântăm pe parcursul show-ului sunt de cele mai multe ori alese în timp real, în timp ce vă privim de pe scenă și începem să vă simțim. Dincolo de o trupă de cover-uri VOX este o trupă de suflet. Dincolo de echipa care îți va anima evenimentul VOX este echipa care te va respecta și va livra prietenie și păsare. Dacă te-am convins să vrei să ne cunoști mai bine te invităm să explorezi în continuare website-ul nostru.

voxlive.ro Bucuresti
TE INVITĂM SĂ NE SUNI, SĂ NE SCRII SAU SĂ VII SĂ NE VEZI