SISTEM SONORIZARE

SUNETUL VOX

VOX se caracterizează printr-un sunet generos în frecvențe, cărnos, penetrant, dinamic, dar în același timp cald, pufos, echilibrat și controlat. Cel puțin unul dintre membrii echipei VOX este foarte pasionat de tot ceea ce înseamnă sonorizare. Ca atare, ceea ce în mod uzual ar fi arhi-suficient, pentru noi este doar începutul. Iar din categoria "Sistem de sonorizare" nu face parte doar echipamentul performant de sunet, ci și o muncă sistematica susținută de documentare, studiu, reglaje, configurări și re-configurări ale echipamentului - practic un cu totul alt domeniu al muzicii, studiat și pus în practică pas cu pas, calculat, dincolo de talentul natural.

CALITATEA CONTEAZĂ!

Un sunet de calitate înseamnă un sistem de sonorizare gândit, ales și configurat întocmai pe necesarul show-ului. Atunci când am ales sistemul de sonorizare am ținut cont de faptul că suntem o orchestră numeroasă, de faptul că iubim și respectăm muzica și nu am compromite-o cu bună știință la niciun capitol, de media suprafeței sălilor de eveniment, de numărul de oameni din public și nu în ultimul rand de standardele la care ne raportam și pe care simțim să le echivalăm: concertele live ale artiștilor de la care ne inspirăm.

 

NICI PREA MULT, NICI PREA PUȚIN

Ce e prea mult strică, iar din ceea ce e prea puțin nu înțelegi nimic - în ceea ce priveste sistemul de sonorizare aceasta este o regulă de aur. O orchestră într-un show live nu se poate auzi în surdină, cum nici într-o sala de eveniment nu poți să folosești sonorizare de stadion. Există un echilibru în absolut orice, iar noi suntem atenți să îl găsim, astfel încât să ne simțim și noi bine pe scena și voi să vă distrați pe ring, să aveți poftă la bar, să vă puteți bucura de show de la masă sau să dați din fund de afară, cât fumați o țigară.

CONFIGURAȚIE

Sistem complet de sonorizare profesional - L'Acoustics:

  • 2 x Arcs wide
  • 2 x Arcs focus
  • 4x subwoofer SB18
  • LA 8 Amplifier