SERVICII

SERVICII - INVESTIȚIE NECONDIȚIONATĂ DIN PROPRIE NECESITATE

A existat pentru noi acel moment în care am ales ce să facem cu viața noastră: muzică. De acolo a început călătoria în lumea unor tehnologii pe care nici n-am fi bănuit vreodată că o să ajungem să le înțelegem. Pentru un eveniment reușit am constatat că este nevoie de două ingrediente esențiale: sunet și imagine. Iar pentru a culege fructe frumoase și delicioase de sunete și imagini am sădit răbdare, cercetare, implicare, dezvoltare și evoluție pe toate planurile.

TREBUIE SĂ LE AI PE TOATE

Știm - nu se poate. Dar totuși trebuie. Numărul evenimentelor este mai mare decât numărul furnizorilor serioși. Evenimentul vostru, fie că este nuntă, botez, corporate, aniversare, majorat sau altă sărbătoare, este mega-important! Este uriaș de important. Încărcătura emoțională și profunzimea importanței evenimentului sunt dincolo de muzică, mâncare, băutură și locație. Sunt stări, trăiri, jurăminte, reușite - sunt capitole din viață. Iar noi respectăm asta din toate punctele de vedere: organizare, scenotehnică, prestație și conduită.  

 

…atmosfera perfectă

Serviciile oferite de o echipă de divertisment pot transforma orice petrecere într-un eveniment de neuitat. Cu o gamă variată de servicii, VOX poate crea atmosfera perfectă pentru o petrecere de succes.

Un DJ talentat poate fi suficient pentru a anima o petrecere, dar adăugarea unui saxofonist pentru recepție poate aduce un plus de eleganță și rafinament. Sunetul dulce al saxofonului poate crea o atmosferă romantică și poate încânta invitații în timp ce aceștia se bucură de cocktail-uri și socializează.

…un strop de autenticitate

Pentru cei care doresc să aducă o notă tradițională evenimentului lor, serviciile de muzică tradițională pot fi o alegere excelentă. O solistă care interpretează muzică populară sau folclorică poate aduce un strop de autenticitate și poate încânta invitații cu ritmurile și dansurile specifice.

Un aspect esențial pentru orice petrecere reușită este scena. O scenă bine amenajată poate oferi un punct focal pentru artiști și poate crea o atmosferă de spectacol. În plus, serviciile de sunet și lumini pot completa experiența, asigurându-se că fiecare notă și fiecare moment sunt amplificate și puse în valoare.

servicii

FX

Pentru a adăuga un plus de spectaculozitate, fumul și artificiile pot fi incluse în serviciile oferite. Aceste elemente pot crea momente de impact și pot surprinde și încânta invitații.

Un ecran LED poate fi un element cheie pentru a oferi o experiență vizuală deosebită. Mai mult, aici pot fi proiectate imagini, videoclipuri sau chiar mesaje personalizate pentru a adăuga un plus de interactivitate și a implica invitații în eveniment.

Dar punctul culminant al petrecerii este orchestra live: VOX. Cu muzicieni talentați și o varietate de genuri muzicale, VOX poate crea o atmosferă altfel.

servicii

Servicii complete HQ

De la DJ și saxofon pentru recepție, la muzică tradițională, scenă, sunet, lumini, fum, artificii, ecran LED și orchestra de cover live, aceste servicii pot crea atmosfera perfectă pentru o petrecere de succes. Invitații vor pleca acasă cu amintiri wow și dorința de a reveni la următorul eveniment organizat de noi și de voi.