SCENĂ EVENIMENTE LIVE

RAMA TABLOULUI EVENIMENTULUI

Scena aduce un plus de valoare oricărui spectacol. O scena pentru evenimente live înseamnă un podium vizibil din orice unghi al sălii, în perimetrul căruia orchestra să se încadreze și să se desfășoare cât mai dezinvolt. Scena, la evenimente live, înseamnă și un loc la înălțime pentru curajoșii care își iau avânt să o urce, fară a fi meseria lor de bază. Inclusiv pozele și filmările vor arăta mult mai spectaculos într-un cadru de concert.  

SCENA ÎNSEAMNĂ EVENIMENTE LIVE

Evenimentele live merită susținute pe o scenă. Pe scenă cantă trupa. Pe scenă se țin discursurile. Cu scena se fac pozele. Pe scenă urcă cei care au chef de cântat. Pe scenă urcă cei care au chef să se dea în spectacol în cel mai distractiv sens. Scena la evenimentele live este punctul de atracție. Elementul care face evenimentul să semene mai degrabă cu un festival cool și relaxat decât cu o cumetrie din 2000. Scena, la evenimente live, este, după părerea noastră, cel mai frumos colț al sălii pentru că de acolo pleacă magia muzicii și pulsația atmosferei.

FORȚA SCENEI

Încă din antichitate scena este spațiul destinat desfășurării diferitelor spectacole artistice sau utilizat pentru evenimente publice. Deci de mii de ani nu e eveniment live fară scenă. Dintotdeauna forța scenei a fost dată de energia ritualurilor sau a ceremoniilor pe care le-a găzduit, de emoțiile revărsate și de încărcătura mesajului emis de cei ce au călcat-o, astfel încât în artă (și nu numai) a devenit un loc sacru, un “balcon” de unde te poți face auzit mai bine, un dreptunghi magic în care atunci când te afli ești mai vizibil, mai mare și mai tare. :)

CONFIGURAȚIE

Scenă configurabila de 6 x 4 metri

7 X 5 metri total - cu distributie

- 12 platforme a câte 2 x 1 m

- înălțime: 40 sau 60 cm