PLAYLIST

REPERTORIU

LIVE AUDIO SAMPLES

ALEGE PIESELE PREFERATE, SALVEAZĂ-LE SAU DISTRIBUIE-LE

Selectează piesele preferate bifând căsuța din dreptul lor, Apoi poți trimite lista celor dragi, să vă consultați sau nouă, să îți aflăm întocmai preferințele.

Ai la dispoziție opțiunile de mai jos.

Have fun!

CUM AM AJUNS LA ACEST PLAYLIST?

Playlist ul nostru este construit din plăceri vinovate. Ne-am convins de mult că nu putem transmite o stare bună cântând forțat. Oricât de hit ar fi piesa, trăirile nu mint. Ne-am convins, de asemenea, prin studiu și devotament, că pofta vine mâncând. Orice muzică e frumoasă atunci când o cânți frumos.
NIMENI NU LE POATE FACE PE TOATE BINE
Piesele pe care le avem noi, personal, în playlist sunt diverse, atât ca stiluri, cât și ca dificultate. Împreună, ca trupa, am construit playlist ul alegând piesele și stilurile care ne ies cel mai bine, din toate cele care ne plac.

CE E PLAYLISTUL?

Playlistul este traducerea în limbaj universal a bucuriei de a cânta și de a asculta.
Un playlist este o selecție de melodii pregătită special de o trupă live pentru o petrecere. Acesta este un instrument esențial pentru a satisface toate gusturile muzicale și toate vârstele prezente la eveniment. Prin alegerea cu grijă a pieselor, un playlist poate crea o atmosferă vibrantă și plină de energie, care să încânte pe toată lumea.
Un repertoriu bine conceput poate include o varietate de genuri muzicale. Preferi pop, rock, jazz, funk sau chiar muzică clasică? Satisfacem preferințele diverse ale invitaților. Includem atât piese contemporane, cât și hituri clasice, pentru a atrage atenția tuturor generațiilor prezente.
Este important ca playlist-ul să fie adaptat în funcție de momentul petrecerii

Playlist-ul unei trupe de cover live, mai ales cu suflători, este un element esențial pentru succesul spectacolului. Alegerea playlist-ului e dificilă și de o importanță crucială pentru a oferi publicului o experiență memorabilă.

Un repertoriu bine ales este ca o călătorie muzicală. Trebuie să fie plină de varietate și să cuprindă piese care să atragă și să captiveze invitații. Este important ca playlist-ul să includă piese cunoscute și apreciate de toți, dar și piese mai puțin cunoscute, dar care să surprindă și să impresioneze. Astfel, trupa poate crea o atmosferă plină de energie și entuziasm. Astfel publicul va ficonectat și activ la spectacol.

Repetiția este cheia pentru ca playlist-ul să fie bine pus în scenă. Fiecare piesă trebuie să fie studiată în detaliu, astfel încât fiecare membru al trupei să știe exact ce să cânte și când. În cazul unei orchestre cu suflători, precizia și sincronizarea sunt esențiale pentru a obține un sunet armonios și viu. Fiecare notă, fiecare acord trebuie să fie interpretat cu precizie și pasiune.

Ideal ar fi ca playlist-ul să fie structurat într-un mod care să creeze o poveste muzicală coerentă. Trupa trebuie să țină cont de ritmul și energia oamenilor, astfel încât să poată construi o evoluție a spectacolului, de la momente mai lente și intime, până la momente explozive și pline de energie. De asemenea, este important ca playlist-ul să includă piese care să pună în valoare talentul și abilitățile fiecărui membru al trupei, astfel încât să poată impresiona publicul cu solouri și improvizații.

Un playlist bine ales și foarte bine repetat poate transforma un spectacol într-o experiență muzicală de neuitat.