RECEPȚIE LIVE & PRIMIREA INVITAȚILOR

DIN SAXOFON DIRECT ÎN SUFLET

Nu se poate compara muzica înregistrată cu cea cântată live. Doar imaginați-vă ziua Aceea, vremea de afara, oricum ar fi, trage la petrecere; ori e soare și avem poftă de viață ori ne distrăm fiindcă e urât afară. Plutesc emoții, entuziasm, griji la începutul oricărui fel de eveniment. Nerăbdarea este una dintre cele mai prezente stări. La orice petrecere scopul e același: să danseze lumea, să se simtă cel puțin bine. Începutul e cumva încărcat de suspans. Iar în tot acest suspans imaginați-vă acum un saxofon auzindu-se cald și suav în fundal. Este liric, este plin de pasiune și penetrează ferm dar blând sufletul. 
www.voxlive.ro Bucuresti

voxlive.ro - Sofian Miron

PRIMIREA INVITAȚILOR

Sunt două scenarii la fel de fericite în care trubadurul nostru saxofonist este un ingredient delicios. Unul dintre ele este primirea invitaților. Nelipsitul moment în care muzica este la un volum mai mic, iar sala este goală. Oamenii vin pe rând, se salută sau fac cunoștință, își caută locul la masă, deapănă amintiri, socializează. Cum ar fi că primirea invitaților să nu fie pe o muzică mecanică în surdină? Cum ar fi că oamenii să intre și să îi întâmpine un artist cu o îmbrățișare muzicală dulce? Să îi cuprindă din start o stare bună... E frumos. E mult mai personal. E o primire a invitaților intimă și umană. E live, ca prezentul.sofian miron

CAFE CONCERT

Pe lângă primirea invitaților, un scenariu la fel de fericit este cel în care saxofonul începe să se audă după ce, în mare parte, oamenii au ajuns la petrecere. După ce au intrat, după ce au socializat pe rând și se aseaza așteptând gustarea, cum ar fi să fie gâdilați de o vibrație plăcută, live?! Muzica de tip cafe concert sună divin cântată de saxofon. Imaginați-vă cum stați la masă, fundalul sonor e liniștit, iar când ridicați ochii spre scenă vedeți un artist în bătaia reflectoarelor, cântând pentru sufletul vostru. Totul e liniștit și nimic nu e plictisitor.

CONFIGURAȚIE

Cafe concert de saxofon solo - 40 minute.