Nunta 31 august – Marriott

O familie caldă

De când i-am întâlnit pe Oana și Andrei am avut legătura aia care ne-a dat senzația că ne cunoaștem deja. Poate din alta viață, poate din altă dimensiune. Cert e că așa a decurs și relația noastră: în armonie și înțelegere până la nivel non-verbal. Nu am simțit nicio secunda o pereche stresată de eveniment. Nu i-am simțit presați. I-am simțit iubindu-se și fiind absolut fericiți de loc, de moment, de oamenii care îi înconjurau, de atâta dragoste.

Poveste de dragoste

Întregul eveniment a fost ca o poveste de dragoste. De pe scenă am privit în sală ca la un film romantic, cum Oana și Andrei se țineau de mână și savurau împreună toate momentele, fie ele tradiționale sau spontane. I-am văzut entuziasmați, i-am văzut privindu-se mereu, i-am văzut zambindu-și, i-am văzut dansând, împreună sau separat, doar ochi în ochi. Le-am văzut dragostea plutind și molipsindu-ne pe toți, desfasurandu-se mandra și libera.

Oameni conectați

Nu știm dacă meritul este al Oanei și al lui Andrei, dar atât familia cât și prietenii au trăit povestea lor de dragoste, tot evenimentul, cot la cot cu ei. Poate au fost molipsiți și nu s-au putut abține, poate chiar sunt o gașcă de oameni zburdalnici, dar atmosfera a fost toată seara ca în ziua de Crăciun, ceea ce a făcut nunta Oanei și a lui Andrei să fie un eveniment deosebit pentru VOX.

Când e frumos e ușor

Show-ul nostru a fost structurat standard, dar ni s-a părut că am plutit prin peste 12 ore de activitate susținută. Și asta doar datorita Oanei și lui Andrei și datorită invitaților lor care au fost responsabili pentru o atmosferă caldă, cu dragoste și acceptare la discreție. Abia așteptăm să vă reîntâlnim, Andrei și Oana. Casă de piatră și dorințe realizate!