Nunta 13 iulie Snagov Club

O nuntă ca-n filme

Știți scenele alea de nuntă din film? În care totul este super aranjat și frumos și asortat și plin de luminițe și efectiv iți vine să zici “asta e o nuntă de vis!”? Așa arată platoul pe care Cristina și Octavian au turnat filmul romantic al nunții lor. Simetrica aranjamentelor florale, magia milioanelor de luminițe, amplasarea fiecărui obect din sala erau în armonie totală cu invitații. Rochii lejere, superbe, costume viu-colorate, zâmbete peste zâmbete: o poză de nuntă perfectă.

S-a dansat

Da, s-a dansat. Nu doar oamenii au dansat, nu doar noi am dansat de ne-am rupt opincile (la propriu le-am rupt, la mai puțin propriu “opinci” 🙂 ), ci și perdelele dansau, paharele pe masă dansau, staff-ul locației dansa, fotografii dansau, florile pe masă dansau, chiar și apa în Snagov dansa, cu toată fauna și flora ei. A fost o nuntă la care pulsul s-a menținut continuu pe ritmuri diverse. Orice piesă avea gașca ei de aprigi susținători.

Oameni frumoși

Mereu ne bucurăm când vedem oameni frumoși. Oamenii frumoși zâmbesc la nuntă. Lasă acasă neajunsurile pe care toți le avem și vin la petrecere cu sufletul deschis, pus pe tavă la dispoziția tinerei familii. Oamenii frumoși se bucură cu entuziasm de ceea ce le place la nuntă și dau la o parte ceea ce nu e pe gustul lor. Oricum totul e din belșug și e imposibil să nu ai ce să guști cu placere din tot ceea ce mirii au pregătit. Oamenii frumoși stiu că invitația la nuntă e o invitație la bucurie, la prietenie și la susținere reciprocă.

Vedem o lume frumoasă

Noi, de pe scenă, privind oameni ca Cristina și Octavian, vedem o lume frumoasă. Ne bucurăm de toți oamenii frumoși, ne bucuram de dans, de petrecere, de bucuria generală. Ne încarcăm pozitiv și scăpam de negativul pe care cotidianul îl sădește în noi toți. Și de aceea suntem datori, de fecare data când urcam pe scenă, să dăm înapoi aceasta energie pozitivă. Să o canalizam și să o împărtășim așa cum ne-am antrenat peste 12 ani să o facem.