FOLCLOR – MUZICĂ POPULARĂ

MUZICA POPULARĂ

Așa cum îi spune și numele, cel mai popular stil este muzica populară. :) Știm cu toții că este nelipsită la aproape orice eveniment. Folclorul este constanta petrecerilor noastre, ale românilor. Noi recunoaștem că suntem rockeri la origini, așa că muzica tradițională nu a făcut deloc parte din ambițiile noastre muzicale. Ce ne-a atras, însă, și ne-a făcut și pe noi, ca orchestra live, să presărăm folclor în show-urile noastre, este atmosfera pe care o crează muzica folclorică. Oamenii ies la dans în număr atât de mare și sunt atât de organizați! Știu pașii, știu mișcările, știu chiuielile - este o super desfășurare de energii, iar sala se încinge. E incontestabil efectul folclorului, mai ales frumos interpretat.

TRADIȚIA FACE PARTE DIN ISTORIE

Nu am crezut că abordarea noastră asupra muzicii folclorice este suficientă pentru un eveniment tradițional românesc, așa că ne-am împrietenit cu unele dintre cele mai frumoase voci de folclor pe care le-am întâlnit în timp. Am auzit folclor frumos cântat, încât să ne facă și nouă plăcere să ascultam. Am avut ocazia inclusiv să învățam de la ele muzica populară din diferite zone ale țării, să vedem costumele populare aferente și chiar să auzim folclor cântat cu patos.

FRESH

Ce ne-a câștigat cel mai tare la vocile de muzică populară pe care le recomandăm alături de VOX este faptul că sunt tinere, fresh și frumoase. Cântă muzică folclorică, respectă tradiția, dar arată că “tradițional” nu înseamnă neapărat “vechi”. Entuziasmul neobosit cu care cântă și dansează alături de public este molipsitor. Muzica tradițională este o gură de prospețime folclorică pe care ne simțim liniștiți să o avem alături la orice eveniment amplu, lung și prin definiție tradițional. Folclorul este un ingredient de bază pentru o “rețetă sigură”.

CONFIGURAȚIE

2 seturi x 30 minute de muzică populară - voce live