MUZICĂ LIVE

MUZICA & VOX

Am căutat "ce este muzica?". Am găsit că Platon a spus că "muzica este mișcarea sunetului ce atinge sufletul intru educarea virtuții sale". Automat am asociat cu faptul că VOX s-a născut atunci când sunetul a atins sufletele noastre și ne-a educat peste 12 ani împreună. Apoi am găsit că "sunet muzical" este, spre deosebire de zgomot, orice sunet place urechii. Am asociat cu faptul că VOX s-a născut din dragostea fata de sunete, de muzica live. Și pe noi ne bucură sunetele, ca și pe voi. Și ne bucură cu atât mai mult să putem să le generăm, creem și transmitem. Să vi le oferim vouă, să vă bucurați, iar noi să ne bucurăm de bucuria voastră. Muzica live e dovada incontestabilă că magia e reală.

MUZICĂ LIVE SAU STĂRI?

Stări, sentimente, emoții - folosim diverse cuvinte, dar ne referim la același lucru: ceea ce SIMȚIM în anumite momente, față de anumite persoane sau povești. VOX nu este atât o trupă de coveruri cât este o trupă care cântă cu mare plăcere și cover-uri. De ce? Pentru că simțim piesele, vă simțim pe voi și ne bucurăm de muzica live, de dinamica ei și de schimbul fascinant de energie dintre artiști și public.

VOX: TRUPA PE CARE O SIMȚI

VOX este genul de echipă care știe să respecte dorințele, eforturile, investiția totală și dragostea. De aceea funcționăm cu încredere pe bază de comunicare deschisă și empatie. Inclusiv piesele pe care le cântăm pe parcursul show-ului sunt de cele mai multe ori alese în timp real, în timp ce vă privim de pe scenă și începem să vă simțim.

CONFIGURAȚIE

160 minute show muzica live Am constatat că evenimentele, de orice tip, au la bază o structură standard, deși niciun eveniment nu seamănă cu altul. Suntem diferiți, ca oameni, avem gusturi și trăiri diferite de la o clipă la alta și astfel personalizăm orice eveniment. Dar tot ca oameni suntem la fel de asemănători: ni se face foame, sete, somn, dor sau chef de muzică live, de cântat și de dansat la intervale de timp asemănătoare. VOX recomandă, din experiență, 3 seturi x 45 minute între 21:30 și 03:30, cu mențiunea că suntem creativi, adaptabili și avem un scop comun: să iasă un eveniment memorabil.