Mihai și Miruna

Mirii-Personaje De Poveste

Mihai și Miruna ne-au transmis de la prima interacțiune mult entuziasm vizavi de nunta lor. Ei, ca pereche, radiau de bună dispoziție. Ideile pe care le aveau în legătură cu nunta lor erau, spre bucuria noastră, ieșite din tipare.

Mihai și Miruna au pornit în organizarea evenimentului cu gândul de a se distra. Un gând foarte sănătos pe care îl recomandăm tuturor. Ei erau convinși că dacă ei se distrează invitații lor vor fi molipsiți de entuziasmul lor. Și așa a fost.

Dansuri Trăznite, Momente Unice

Mihai și Miruna aveau o gașcă fantastică de prieteni, alături de care au dansat și au petrecut de la un capăt la altul al evenimentului. Aveau coregrafii făcute împreună, piese distractive cu mișcări trăznite pe care le făceau împreună. Am intrat și noi în jocul lor, am încercat să le prindem mișcările și să transpunem și pe scenă spectacolul pe care ei îl susțineau pe ring.

Harry Potter & Goran Bregovik

După seara lui Mihai și a Mirunei am rămas cu două chestii memorabile în minte. Prima a fost tematica nunții, care a fost Harry Potter. Era clar că gașca lui Mihai și a Mirunei era formată din fani Harry Potter: aveau scenete pe care le făceau împreună, jocuri de grup, recuzită și muuuultă, multă imaginație.

Al doilea moment memorabil a fost dansul pe care gașca lui Mihai și a Mirunei l-au făcut, în număr impresionant de mare, pe piesa lui Goran Bregovik-Kalashnikov. Nu am reușit să prindem mișcările, erau foarte complexe, dar tocmai de aceea nu avem decât să speram că vom mai avea ocazia să ne întâlnim și să îl dansăm și cântăm împreună.

O Viață Frumoasă Împreună

Nu ne-am simțit o trupa de cover-uri contractată pentru nunta lui Mihai și a Mirunei. Ne-am simțit invitați, prieteni, una cu gașca și pentru asta vă mulțumim și repetăm dorința de a ne revedea pentru același schimb frumos de energii.

Casă de Piatră, Mihai și Miruna!