LUMINI & ENVIRONMENT

RĂSĂRITUL SHOW-ULUI

Așa cum soarele ne întâmpină într-o nouă zi, la fel și luminile ne întâmpină la distracție. Știi că începe spectacolul când intră trupa de cover-uri, când se aprind luminile și când se oprește muzica DJ-ului ca să înceapă show-ul live. Ca trupă de cover-uri rolul nostru este să recreem și să scenarizăm poveștile și emoțiile voastre preferate. Iar luminile sunt un element important în punerea în scenă, indiferent că vorbim de muzică, film, teatru sau expoziții de artă.   momente memorabile

ARTĂ SAU PRESTĂRI SERVICII?

O trupă de cover-uri risca să piardă partea artistică și identitatea odată cu reproducerea pieselor altor artiști. O trupă de cover-uri risca să fie mai degrabă încadrată în categoria prestatorilor de servicii decât în categoria artiștilor. Da, o trupă de cover-uri nu se exprimă în propriile piese și propriile cuvinte, dar se poate exprima prin propria intonație și prin propria manifestare. Arta se bazează pe stări generate de schimbul de energie dintre artist și publicul lui. Opera, în sine, este, de fapt, simbolul potrivirii dintre cele două părți, catalizatorul unei relații emoționale extrem de frumoasă. Și pentru noi relația cu voi este cea mai importantă. Nu ne pasa dacă facem artă sau prestăm servicii, ne pasă doar să ne conectăm cu voi. Iar pentru asta trebuie să ne punem și într-o lumină bună.

TOTUL ESTE GÂNDIT

Sigur nu suntem prima trupă de cover-uri pe care ați întâlnit-o și cel mai probabil nici ultima. Din fericire muzica live a câștigat foarte mult teren și, cum înainte vorba era că nu e nuntă fără lăutari, acum nu e eveniment fără o trupă de cover-uri care să asigure atmosfera. Ne bucură să trăim aceste vremuri în care muzica live este prețuită și răsplătim acest privilegiu prin dedicare maximă. Așa cum alegem atent piesele, le studiem partitura, starea, nuanțele și efectul emoțional, așa cum construim și repetăm fiecare secundă din show, așa cum reglăm și egalizăm fiecare decibel, la fel alegem și paleta de culori a luminilor, intensitatea lor, ritmul și jocul: astfel încât totul pe scenă să fie o sinestezie irezistibilă.

CONFIGURAȚIE

Schelă de lumini configurabila pe orice tip de sală:

- comanda profesionala de lumini Martin

- 2 x wash moving head led

- 2 x cob revue led

- 4 x beam lampa

- 4 x beam led

- 4 x wash cameo led

- 8 x wash par slim led