SUNTEM INCURABIL BOLNAVI DUPĂ MUZICĂ ȘI VREM SĂ TE MOLIPSIM ȘI PE TINE!

Muzica este în fiecare atom. Muzica e vibrație – esența energiei. Muzica este unanim acceptată, nu numai de noi, oamenii, dar și de către animale și plante.

Ceea ce simțim pe scenă, ceea ce simțim pregatindu-ne pentru scenă vrem să vă transmitem și vouă. Noi o simțim ca fiind esență vitală – Muzica.

CHIAR DACĂ NU FACEM UN EVENIMENT ÎMPREUNĂ, TE INVITĂM SĂ ÎMPĂRTĂȘIM MUZICA

Poate nu suntem potriviți pentru eveniment, poate nu corespundem cerințelor și necesitaților, poate nu ai niciun eveniment de organizat, ci ești doar în vizită pe site. Oricum ar fi te invităm să ne cunoști, ca artiști, să ne urmărești și, dacă ai o stare bună în timp ce ne asculți, să ne ajuți cu feedback.

VIDEO LIVE

VOX ORCHESTRA & ACTIVITĂȚILE NOASTRE EXTRA-CURICULARE

VIDEO LIVE VOX X FACTOR

A fost o provocare pentru noi să participăm la emisiune ca trupă. În primul rând cei mai mulți dintre colegi nu mai trecuseră prin emoțiile unui concurs până atunci. În al doilea rând nici concursul X Factor nu mai trecuse prin emoțiile unei trupe până atunci. Și, că atare, am preferat să ne bazăm pe propria logistică, de la garderobă (pentru care îi mulțumim lui Daniel Dobre) la sonorizare, astfel încât am participat cu toate resursele, nu doar cu cele muzicale.

ETAPA AUDIȚIILOR

ETAPA SCAUNELOR

ETAPA DUELURILOR

PRIMA GALĂ LIVE

SEMIFINALA I

VIDEO LIVE IULIANA DOBRE VOCEA ROMÂNIEI

Iuliana descrie ceea ce a simțit la Vocea României că fiind cele mai mari emoții pe care le-a simțit vreodată, cel mai mare consum din viața ei. În același timp participarea la concurs a fost o lecție prețioasă și sublimă din care a învățat și mai multe despre muzică, despre oameni și despre ea însăși.

AUDIȚII

BATTLE

KNOCK-OUT

SEMIFINALA I

VIDEO LIVE VLAD MUSTA THE FOUR

Vlad a impresionat încă de la prima apariție atât oamenii din platou, cât și pe cei din fata televizoarelor. Cu o voce incredibilă și cu un vibe magnetic, Vlad este pe scenă exact ca pe micul ecran: sigur pe el, doldora de talent și cu totul investit în muzică.

VIDEO LIVE IULIANA DOBRE X FACTOR

Eram mici, era primul concurs, eram cu toții acolo și absorbeam întreagă experiență prin toți porii. A fost interesant, incitant, ca orice concurs și ne mândrim cu fețele noastre de atunci și cu faptul că suntem împreună și acum.

ETAPA AUDIȚIILOR

ETAPA SCAUNELOR

ETAPA DUELURILOR

VIDEO LIVE VOX PRO TV

VORBEȘTE LUMEA 1

VORBEȘTE LUMEA 2

Filmările (live video) reprezintă o modalitate excelentă de a experimenta energia și talentul unei trupe în timp real. Mai multe live video needitate oferă o perspectivă autentică asupra performanței artiștilor și pot captura momente wow.

Filmările permit publicului să se bucure de performanța trupei în timp real și să simtă o parte energia și pasiunea transmise de artiști. Înregistrările needitate oferă o perspectivă reală asupra abilităților și talentului trupei și pot crea o conexiune emoțională puternică cu publicul.

Sunăm și arătam bine în orice context – hihi

Nu am zis noi, așa e feedback-ul. Și chiar vă rugăm să ne împărtășiți și părerea voastră. Suntem foarte pregătiți să vă oferim o experiență sonoră și vizuală de Hi-Q în orice context. Avem cunoștințe și experiență în domeniul producției audio și video. Suntem echipați cu echipamente de top și suntem antrenați ca entertaineri.

Ne asigurăm că suntem bine pregătiți în ceea ce privește aspectul vizual, de la vestimentație și machiaj, până la scenografie și efecte vizuale. Live e o senzație ce nu poate fi descrisă în cuvinte, oricant am încerca. Ne dorim, de asemenea, ca fiecare live video să fie o experiență plăcută și captivantă pentru publicul ne-prezent.

După faptă și răsplată

Este important să subliniem că talentul și munca asiduă sunt cheia pentru a putea performa live la cel mai înalt nivel, de fiecare dată. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat și pasionat de muzică și se străduiește să ofere cea mai bună performanță posibilă pe scenă. Ne pregătim intens și repetăm în mod constant pentru a ne asigura că suntem capabili să performăm excelent în fiecare context.

Ne străduim să oferim videoclipuri live captivante și autentice, care să transmită pasiunea și energia noastră către public. Reușim?