VIDEO LIVE

– TRUPA VOX –
TRUPA COVER - întrebări frecvente - playlist - video live - CONTACT

Trupa VOX - Way Down We Go [cover Kaleo] - Live Studio Session

191 vizualizări 29 ianuarie 2023 14:21

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover Afla mai multe detalii despre noi pe : Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro Web: https://www.voxlive.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/ Bine ai venit pe canalul nostru! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pozitivi, pasionati de muzica. Am cautat, de cand eram mici, cele mai libere si expresive cai prin care sa traim muzica. Am ascultat, am studiat, am descoperit, am calculat, am inteles si ne-am si resemnat intre timp cu ideea ca niciodata nu o vom intelege pe deplin - dar atat cat intelegem traim. Odata ce ni s-a incredintat atmosfera unui eveniment si am devenit responsabili de buna dispozitie a oamenilor prezenti, am devenit cover band. Sau trupa de coveruri. Sau formatie de nunta. O sa va impartasim un secret, o barfa din interiorul echipei: colega noastra, Iuliana, nu se poate obisnui cu terminologia “formatie nunta”. I se pare ca a prins o nota peiorativa, care nu ne reprezinta. I se pare ca o formatie de nunta are tot instrumentalul intr-o clapa, solisti care nu constientizeaza mesajele pe care le canta si doua boxe mici, pe un picior de fier. Dar, de fapt, “formatie” este un cuvant puternic si serios. Si da, VOX este inclusiv o formatie de nunta. Este o formatie in toata puterea cuvantului: o organizare omogena formata in anumite conditii si intr-un anumit timp - fie ca e vorba de oameni, de roci, de sportivi, de cifre, de figuri geometrice sau de militari. Ne-am format si ne-am sudat dupa norme muzicale si umane in peste 15 ani. Luptam pentru libertatea pe care Muzica ne-o ofera cu armele pe care le-a studiat fiecare dintre noi ca instrument muzical, iar fiecare concert este un razboi din care, la final, toti iesim invingatori. O formatie de nunta este unul dintre aliatii Muzicii - un pluton in subordinea ta, o formatie de exceptie pentru o nunta care sa scrie istorie in viata celor prezenti.

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
Web: https://www.voxlive.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/

Bine ai venit pe canalul nostru! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pozitivi, pasionati de muzica. Am cautat, de cand eram mici, cele mai libere si expresive cai prin care sa traim muzica. Am ascultat, am studiat, am descoperit, am calculat, am inteles si ne-am si resemnat intre timp cu ideea ca niciodata nu o vom intelege pe deplin - dar atat cat intelegem traim.

Odata ce ni s-a incredintat atmosfera unui eveniment si am devenit responsabili de buna dispozitie a oamenilor prezenti, am devenit cover band. Sau trupa de coveruri. Sau formatie de nunta.

O sa va impartasim un secret, o barfa din interiorul echipei: colega noastra, Iuliana, nu se poate obisnui cu terminologia “formatie nunta”. I se pare ca a prins o nota peiorativa, care nu ne reprezinta. I se pare ca o formatie de nunta are tot instrumentalul intr-o clapa, solisti care nu constientizeaza mesajele pe care le canta si doua boxe mici, pe un picior de fier.

Dar, de fapt, “formatie” este un cuvant puternic si serios. Si da, VOX este inclusiv o formatie de nunta. Este o formatie in toata puterea cuvantului: o organizare omogena formata in anumite conditii si intr-un anumit timp - fie ca e vorba de oameni, de roci, de sportivi, de cifre, de figuri geometrice sau de militari.

Ne-am format si ne-am sudat dupa norme muzicale si umane in peste 15 ani. Luptam pentru libertatea pe care Muzica ne-o ofera cu armele pe care le-a studiat fiecare dintre noi ca instrument muzical, iar fiecare concert este un razboi din care, la final, toti iesim invingatori.

O formatie de nunta este unul dintre aliatii Muzicii - un pluton in subordinea ta, o formatie de exceptie pentru o nunta care sa scrie istorie in viata celor prezenti.

25 4

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3LnpJcjJFTnB4bS13

Trupa VOX - Unholy [rock cover Sam Smith] - Live Studio Session

687 vizualizări 16 ianuarie 2023 11:21

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover Afla mai multe detalii despre noi pe : Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro Web: https://www.voxlive.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/ Am inteles, in timp, ca muzica nu poate fi creata. Ea e deja acolo. Ea deja exista, iar noi putem doar sa punem laolalta piese de puzzle si sa le dam un sens. Nu putem crea muzica asa cum nu putem crea un copil. Ei se nasc. Ei exista deja, in deplina desavarsire, undeva, in spatiu si timp si in forme diferite care, aduse impreuna, dau nastere unui intreg - dau viata. Muzica se naste, nu se face. Multi copii ai Muzicii s-au nascut si au facut lumea mai frumoasa. Iar noi avem onoarea sa insufletim de fiecare data o parte din acesti copii nemuritori, prin muzica live, chiar sub privirile voastre. Muzica live inseamna renasterea muzicii. De fiecare data cand urcam pe scena readucem la viata, in deplinatatea fortelor, muzica - energie pura, mana in mana cu emotiile. Si ce sunt emotiile daca nu energie in miscare?! Iar pasiunea fata de muzica live este carburantul care alimenteaza trairile. Emotiile sunt naturale, inevitabile, necesare - la fel ca greselile. Odata ce invatam sa le recunoastem si sa le intelegem le putem folosi in avantajul nostru. Trebuie doar sa ascultam ce au sa ne spuna. Ele nu sunt menite sa fie controlate sau evitate - din contra - sunt menite sa ne ghideze pe calea cea buna - sunt menite sa ne arate calea buna de calea rea. Muzica live lucreaza acesti senzori. Muzica live genereaza energie. Muzica live poate crea o miscare moleculara de un haos atat de sublim incat sufletele prezente vor fi influentate de energia creata de aceasta miscare dinamica. Ceva se schimba. Muzica live poate schimba trairi, perceptii si chiar vieti - pe ale noastre sigur le-a schimbat si inca le schimba intru o continua reinventare. Muzica live este cea mai de pret valoare la care avem cu totii, liber acces. Si este miraculoasa!

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
Web: https://www.voxlive.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/

Am inteles, in timp, ca muzica nu poate fi creata. Ea e deja acolo. Ea deja exista, iar noi putem doar sa punem laolalta piese de puzzle si sa le dam un sens.

Nu putem crea muzica asa cum nu putem crea un copil. Ei se nasc. Ei exista deja, in deplina desavarsire, undeva, in spatiu si timp si in forme diferite care, aduse impreuna, dau nastere unui intreg - dau viata. Muzica se naste, nu se face.

Multi copii ai Muzicii s-au nascut si au facut lumea mai frumoasa. Iar noi avem onoarea sa insufletim de fiecare data o parte din acesti copii nemuritori, prin muzica live, chiar sub privirile voastre.

Muzica live inseamna renasterea muzicii. De fiecare data cand urcam pe scena readucem la viata, in deplinatatea fortelor, muzica - energie pura, mana in mana cu emotiile. Si ce sunt emotiile daca nu energie in miscare?! Iar pasiunea fata de muzica live este carburantul care alimenteaza trairile.

Emotiile sunt naturale, inevitabile, necesare - la fel ca greselile. Odata ce invatam sa le recunoastem si sa le intelegem le putem folosi in avantajul nostru. Trebuie doar sa ascultam ce au sa ne spuna. Ele nu sunt menite sa fie controlate sau evitate - din contra - sunt menite sa ne ghideze pe calea cea buna - sunt menite sa ne arate calea buna de calea rea.

Muzica live lucreaza acesti senzori.

Muzica live genereaza energie.

Muzica live poate crea o miscare moleculara de un haos atat de sublim incat sufletele prezente vor fi influentate de energia creata de aceasta miscare dinamica. Ceva se schimba.

Muzica live poate schimba trairi, perceptii si chiar vieti - pe ale noastre sigur le-a schimbat si inca le schimba intru o continua reinventare.

Muzica live este cea mai de pret valoare la care avem cu totii, liber acces. Si este miraculoasa!

8 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3LldVUVJLcTBDellR

Trupa VOX @Solarino Targoviste Formatie Nunta Trupa Cover

1.6K vizualizări 16 noiembrie 2021 20:31

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover Afla mai multe detalii despre noi pe : Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro Web: https://www.voxlive.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/ Hey! Incantati de cunostinta! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pasionati de Muzica si de toate formele sale de manifestare, inclusiv cea de “trupa cover”. Fiecare dintre noi are suflet de artist, a visat de mic la Muzica si a respirat de mic muzica. Acum suntem cu totii impreuna, intr-o trupa si cantam inclusiv Muzica pe care am consumat-o de mici copii, ceea ce inseamna cover-uri. VOX este SI o trupa de cover, dar nu DOAR o trupa de cover. Suntem impreuna de peste 15 ani si suntem atat de implicati si daruiti incat, din sufletele si firile noastre, a luat nastere o fiinta de sine statatoare: spiritul echipei - VOX. Iar VOX este un personaj extrem de magnetic si de energic. Care IUBESTE muzica. Se bucura de aproape toate formele si stilurile ei si, de asemenea, le reda si interpreteaza cu maxima placere. Cand auzim “trupa cover” ne putem gandi in doua directii: una dintre ele - o trupa de cover formata din artisti expansivi, pasionati de muzica si deschisi la minte, cu pofta de viata si de distractie, nebuni, dar in acelasi timp prietenosi, seriosi si de incredere; cealalta directie - o trupa de cover formata din muzicanti rigizi, fixati pe un singur stil si pe un singur mod de a canta, care canta mult, dar nu transmit emotii, care canta de toate, dar nu interactioneaza cu publicul si care nu inspira in mod aparte prietenie si, deci, nici incredere. O trupa de cover ar trebui sa fie pentru Muzica asa cum sunt preotii pentru Religie: un mesager care sa impartaseasca pur si cu sfintenie mesajul Fortei Guvernatoare. Un preot cu har inspira, scoate la suprafata ce-i mai bun dintr-un suflet si ii umple golurile cu iubire - la fel si o trupa de cover-uri.

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
Web: https://www.voxlive.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/


Hey! Incantati de cunostinta! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pasionati de Muzica si de toate formele sale de manifestare, inclusiv cea de “trupa cover”.

Fiecare dintre noi are suflet de artist, a visat de mic la Muzica si a respirat de mic muzica. Acum suntem cu totii impreuna, intr-o trupa si cantam inclusiv Muzica pe care am consumat-o de mici copii, ceea ce inseamna cover-uri.

VOX este SI o trupa de cover, dar nu DOAR o trupa de cover. Suntem impreuna de peste 15 ani si suntem atat de implicati si daruiti incat, din sufletele si firile noastre, a luat nastere o fiinta de sine statatoare: spiritul echipei - VOX.

Iar VOX este un personaj extrem de magnetic si de energic. Care IUBESTE muzica. Se bucura de aproape toate formele si stilurile ei si, de asemenea, le reda si interpreteaza cu maxima placere.

Cand auzim “trupa cover” ne putem gandi in doua directii: una dintre ele - o trupa de cover formata din artisti expansivi, pasionati de muzica si deschisi la minte, cu pofta de viata si de distractie, nebuni, dar in acelasi timp prietenosi, seriosi si de incredere; cealalta directie - o trupa de cover formata din muzicanti rigizi, fixati pe un singur stil si pe un singur mod de a canta, care canta mult, dar nu transmit emotii, care canta de toate, dar nu interactioneaza cu publicul si care nu inspira in mod aparte prietenie si, deci, nici incredere.

O trupa de cover ar trebui sa fie pentru Muzica asa cum sunt preotii pentru Religie: un mesager care sa impartaseasca pur si cu sfintenie mesajul Fortei Guvernatoare. Un preot cu har inspira, scoate la suprafata ce-i mai bun dintr-un suflet si ii umple golurile cu iubire - la fel si o trupa de cover-uri.

4 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3LkZVV0c3YTM3bllz

Trupa VOX @Marshall Garden Bucuresti Formatie Nunta Trupa Cover Trupa Nunta

980 vizualizări 16 noiembrie 2021 20:31

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover Afla mai multe detalii despre noi pe : Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro Web: https://www.voxlive.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/ Bine ai venit pe canalul nostru! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pozitivi, pasionati de muzica. Am cautat, de cand eram mici, cele mai libere si expresive cai prin care sa traim muzica. Am ascultat, am studiat, am descoperit, am calculat, am inteles si ne-am si resemnat intre timp cu ideea ca niciodata nu o vom intelege pe deplin - dar atat cat intelegem traim. Odata ce ni s-a incredintat atmosfera unui eveniment si am devenit responsabili de buna dispozitie a oamenilor prezenti, am devenit cover band. Sau trupa de coveruri. Sau formatie de nunta. O sa va impartasim un secret, o barfa din interiorul echipei: colega noastra, Iuliana, nu se poate obisnui cu terminologia “formatie nunta”. I se pare ca a prins o nota peiorativa, care nu ne reprezinta. I se pare ca o formatie de nunta are tot instrumentalul intr-o clapa, solisti care nu constientizeaza mesajele pe care le canta si doua boxe mici, pe un picior de fier. Dar, de fapt, “formatie” este un cuvant puternic si serios. Si da, VOX este inclusiv o formatie de nunta. Este o formatie in toata puterea cuvantului: o organizare omogena formata in anumite conditii si intr-un anumit timp - fie ca e vorba de oameni, de roci, de sportivi, de cifre, de figuri geometrice sau de militari. Ne-am format si ne-am sudat dupa norme muzicale si umane in peste 15 ani. Luptam pentru libertatea pe care Muzica ne-o ofera cu armele pe care le-a studiat fiecare dintre noi ca instrument muzical, iar fiecare concert este un razboi din care, la final, toti iesim invingatori. O formatie de nunta este unul dintre aliatii Muzicii - un pluton in subordinea ta, o formatie de exceptie pentru o nunta care sa scrie istorie in viata celor prezenti.

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
Web: https://www.voxlive.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/

Bine ai venit pe canalul nostru! Noi suntem VOX - o echipa de oameni pozitivi, pasionati de muzica. Am cautat, de cand eram mici, cele mai libere si expresive cai prin care sa traim muzica. Am ascultat, am studiat, am descoperit, am calculat, am inteles si ne-am si resemnat intre timp cu ideea ca niciodata nu o vom intelege pe deplin - dar atat cat intelegem traim.

Odata ce ni s-a incredintat atmosfera unui eveniment si am devenit responsabili de buna dispozitie a oamenilor prezenti, am devenit cover band. Sau trupa de coveruri. Sau formatie de nunta.

O sa va impartasim un secret, o barfa din interiorul echipei: colega noastra, Iuliana, nu se poate obisnui cu terminologia “formatie nunta”. I se pare ca a prins o nota peiorativa, care nu ne reprezinta. I se pare ca o formatie de nunta are tot instrumentalul intr-o clapa, solisti care nu constientizeaza mesajele pe care le canta si doua boxe mici, pe un picior de fier.

Dar, de fapt, “formatie” este un cuvant puternic si serios. Si da, VOX este inclusiv o formatie de nunta. Este o formatie in toata puterea cuvantului: o organizare omogena formata in anumite conditii si intr-un anumit timp - fie ca e vorba de oameni, de roci, de sportivi, de cifre, de figuri geometrice sau de militari.

Ne-am format si ne-am sudat dupa norme muzicale si umane in peste 15 ani. Luptam pentru libertatea pe care Muzica ne-o ofera cu armele pe care le-a studiat fiecare dintre noi ca instrument muzical, iar fiecare concert este un razboi din care, la final, toti iesim invingatori.

O formatie de nunta este unul dintre aliatii Muzicii - un pluton in subordinea ta, o formatie de exceptie pentru o nunta care sa scrie istorie in viata celor prezenti.

3 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3Lk4tVV9fS2tpbDA4

Trupa VOX Trupa Nunta Cover Band Formatie Nunta @Congress Hall Iasi 2021

1.9K vizualizări 16 noiembrie 2021 20:31

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover Afla mai multe detalii despre noi pe : Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro Web: https://www.voxlive.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/ Buna! Bine te-am gasit!🤗 Iar TU ne-ai gasit, probabil, si pentru ca ai cautat “trupa nunta”, nu doar pentru ca era menit sa ne cunoastem.☺️ Fie ca iti doresti o trupa pentru nunta ta sau ajuti o persoana draga sa gaseasca trupa perfecta pentru nunta lor, scopul final este acelasi: o experienta memorabila cu o coloana sonora spectaculoasa. Trupa pe care o alegi pentru nunta poate sa inspire, poate sa energizeze, poate sa motiveze si poate sa uneasca toti oamenii prezenti la eveniment. Trupa pe care o alegi pentru nunta ta poate sa iti fie cel mai bun si de nadejde prieten. Nu alegi doar o trupa pentru nunta, ci alegi sountrackul amintirilor voastre intr-o seara magica. Muzica inseamna libertate! Este cea mai puternica forma de expresie pe care noi, oamenii, o cunoastem. Si suntem atat de atasati de Muzica fiindca ne face sa ne simtim liberi si ne lasa sa fim liberi. O trupa de nunta inzestrata cu suficient de multa pasiune si muzicalitate poate sa faca din orice eveniment o forma de arta in care voi, protagonistii, sunteti capodoperele. O trupa de nunta nu este doar un tonomat uman, arhi-umplut de fise si limitat la aceleasi piese cantate in acelasi fel. O trupa de nunta trebuie sa fie pulsul vital al petrecerii: trebuie sa SIMTA PULSUL si sa DEA PULSUL. Si cine dicteaza pulsul daca nu inima? Inima ta ce spune? Alege cu inima nu doar trupa pentru nunta, ci toate experientele prin care iti creezi realitatea! Cum? Asculta inima! Ea stie. Asculta Muzica si asculta Inima. Inchide ochii. Respira adanc. Lasa corpul sa se relaxeze. Simte! Iar in momentul in care simti acel curent electric in tot corpul, cand porii reactioneaza si cand pulsul se schimba doar tine cont! Si asculta - vorbeste inima!

Trupa Cover - Formatie Nunta Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Cover
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
Web: https://www.voxlive.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/voxlive.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/voxlive.ro/


Buna! Bine te-am gasit!🤗 Iar TU ne-ai gasit, probabil, si pentru ca ai cautat “trupa nunta”, nu doar pentru ca era menit sa ne cunoastem.☺️

Fie ca iti doresti o trupa pentru nunta ta sau ajuti o persoana draga sa gaseasca trupa perfecta pentru nunta lor, scopul final este acelasi: o experienta memorabila cu o coloana sonora spectaculoasa.

Trupa pe care o alegi pentru nunta poate sa inspire, poate sa energizeze, poate sa motiveze si poate sa uneasca toti oamenii prezenti la eveniment.

Trupa pe care o alegi pentru nunta ta poate sa iti fie cel mai bun si de nadejde prieten.

Nu alegi doar o trupa pentru nunta, ci alegi sountrackul amintirilor voastre intr-o seara magica.

Muzica inseamna libertate! Este cea mai puternica forma de expresie pe care noi, oamenii, o cunoastem. Si suntem atat de atasati de Muzica fiindca ne face sa ne simtim liberi si ne lasa sa fim liberi.

O trupa de nunta inzestrata cu suficient de multa pasiune si muzicalitate poate sa faca din orice eveniment o forma de arta in care voi, protagonistii, sunteti capodoperele.


O trupa de nunta nu este doar un tonomat uman, arhi-umplut de fise si limitat la aceleasi piese cantate in acelasi fel. O trupa de nunta trebuie sa fie pulsul vital al petrecerii: trebuie sa SIMTA PULSUL si sa DEA PULSUL.

Si cine dicteaza pulsul daca nu inima?

Inima ta ce spune?

Alege cu inima nu doar trupa pentru nunta, ci toate experientele prin care iti creezi realitatea!

Cum? Asculta inima! Ea stie. Asculta Muzica si asculta Inima. Inchide ochii. Respira adanc. Lasa corpul sa se relaxeze. Simte! Iar in momentul in care simti acel curent electric in tot corpul, cand porii reactioneaza si cand pulsul se schimba doar tine cont! Si asculta - vorbeste inima!

5 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3LlN2ZDBWMVliQ1FN

Trupa VOX - Trupa Nunta - Trupa Cover @JW Marriott Bucuresti

33.4K vizualizări 16 noiembrie 2021 20:31

Trupa Cover - Trupa Cover Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Vox https://www.voxlive.ro/ - Official Website https://www.facebook.com/voxlive.ro/ ​- Official Facebook Page https://www.instagram.com/voxlive.ro/ on Instagram Și nouă, ca și vouă, ne plac emisiunile-concurs, ne place să vedem oameni etalându-și talentele și mereu ne-am gândit cât de frumos și de greu ar fi un concurs de trupe. Ne-am gândit ce păcat este că o trupă nu poate simți presiunea unui concurs ca X Factor. Ce păcat că instrumentiștii nu pot trăi emoțiile pe care le îndură un vocalist într-un concurs! Eram foarte curioși dacă energia noastră live poate străbate micul ecran. Într-o zi la X Factor au fost primite trupele. Mai precis în anul 2018. Și ne-am dus. De ce? Fiindcă era o provocare pe care nu aveam cum să nu o acceptăm. Ne-am dus la X Factor pentru că voiam să știm dacă putem să ne luăm suficient de în serios încât să nu ne luăm în serios atunci când și cât trebuie. Ne-am dus la X Factor fiindcă nicio trupă niciodată nu mai participase la vreun astfel de concurs și am vrut să fim primii din istorie. Am avut un parcurs fain în cadrul concursului și ne mândrim cu titlul de semi-finalisti X Factor. Noi, VOX, o orchestră nebună care gândește la sala de repetiții în timp ce pe scenă doar trăiește. ------------------------------------------------------------------------------------------- We like contest shows, just like you, we like to see people performing their talents and we have always thought how beautiful and difficult a band contest would be. We thought what a pity it is that a band can't feel the pressure of a contest such as X Factor. What a pity it is that the players cannot live the emotions that a vocalist endures during a contest! We were really curious to see if our live energy could cross the small screen. One day at X Factor bands were accepted. More specifically in 2018. And so we went. Why? Because it was a challenge that we could not ignore. We went to X Factor because we wanted to know if we could take ourselves seriously enough that we didn't take ourselves seriously when and when we needed it. We went to X Factor because no band had ever participated in any such contest and we wanted to be the first in history. We had a great time in the contest and we are proud of the title X Factor semi-finalists. We, VOX, a crazy orchestra - one that thinks in the rehearsal room and on stage ...it just lives.

Trupa Cover - Trupa Cover Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Vox

https://www.voxlive.ro/ - Official Website
https://www.facebook.com/voxlive.ro/ ​- Official Facebook Page
https://www.instagram.com/voxlive.ro/ on Instagram

Și nouă, ca și vouă, ne plac emisiunile-concurs, ne place să vedem oameni etalându-și talentele și mereu ne-am gândit cât de frumos și de greu ar fi un concurs de trupe. Ne-am gândit ce păcat este că o trupă nu poate simți presiunea unui concurs ca X Factor. Ce păcat că instrumentiștii nu pot trăi emoțiile pe care le îndură un vocalist într-un concurs! Eram foarte curioși dacă energia noastră live poate străbate micul ecran.

Într-o zi la X Factor au fost primite trupele. Mai precis în anul 2018. Și ne-am dus. De ce? Fiindcă era o provocare pe care nu aveam cum să nu o acceptăm. Ne-am dus la X Factor pentru că voiam să știm dacă putem să ne luăm suficient de în serios încât să nu ne luăm în serios atunci când și cât trebuie. Ne-am dus la X Factor fiindcă nicio trupă niciodată nu mai participase la vreun astfel de concurs și am vrut să fim primii din istorie.

Am avut un parcurs fain în cadrul concursului și ne mândrim cu titlul de semi-finalisti X Factor. Noi, VOX, o orchestră nebună care gândește la sala de repetiții în timp ce pe scenă doar trăiește.

-------------------------------------------------------------------------------------------

We like contest shows, just like you, we like to see people performing their talents and we have always thought how beautiful and difficult a band contest would be. We thought what a pity it is that a band can't feel the pressure of a contest such as X Factor. What a pity it is that the players cannot live the emotions that a vocalist endures during a contest! We were really curious to see if our live energy could cross the small screen.

One day at X Factor bands were accepted. More specifically in 2018. And so we went. Why? Because it was a challenge that we could not ignore. We went to X Factor because we wanted to know if we could take ourselves seriously enough that we didn't take ourselves seriously when and when we needed it. We went to X Factor because no band had ever participated in any such contest and we wanted to be the first in history.

We had a great time in the contest and we are proud of the title X Factor semi-finalists. We, VOX, a crazy orchestra - one that thinks in the rehearsal room and on stage ...it just lives.

21 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3Ll9HWkNYQkNFVnpJ

Trupa VOX - Bruno Mars - Runaway Baby(cover) - X Factor Romania 2018

2.7K vizualizări 5 decembrie 2018 17:15

Trupa Cover - Trupa Cover Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Vox Afla mai multe detalii despre noi pe : Web: https://www.voxlive.ro/ Contact: 0728 540 839 Email: contact@voxlive.ro https://www.instagram.com/voxlive.ro/ on Instagram https://www.facebook.com/voxlive.ro/ on Facebook Auditii X Factor - sezonul 8, 18 septembrie 2018 - V.O.X (Various Orchestra Xteens) 100% live - Florence and the Machine - You've Got the Love (cover) Nimic nu se compara cu energia a 10 oameni perfect sincronizati intru un scop comun: armonia sunetelor, MUZICA!🎶 Nimic nu se compara cu a canta LIVE, cu a fi responsabil pentru fiecare sunet produs pe scena, de la captare la transmisie. Dar tocmai fiindca e atat de frumos este si proportional de greu si in orice moment orice poate merge prost. Avem peste 10 ani impreuna si am invatat sa controlam inevitabilul: am construit si sustinut mii de seri, mii de prestatii si am invatat, pe parcursul unui concert, sa tinem sub control inevitabilul, sa mai domesticim din diavolii naravasi ai setup-urilor live (cine stie cunoaste😅). Adevarata provocare e faptul ca acum, la #XFactor , avem doar aproximativ 3 minute pentru care totul trebuie sa fie optim pozitionat, perfect montat, cel putin functional si trebuie sa mai fie si impresionant ca prestatie, ca moment pe scena, intr-o competitie puternica, cu participanti atat de buni. Avem 3 minute in care sa controlam inevitabilul. Si va dedicam VOUA aceste 3 minute fiindca pentru a ajunge la voi am facut toata aceasta desfasurare de forte. Pentru a ajunge la voi cu muzica LIVE. Doar o voce nu poate (sau rar poate) duce toata incarcatura emotionala - este o simbioza mult mai complexa in urma careia un cantec devine complet - o simbioza intre oameni, o simbioza intre suflete. Si o munca sustinuta: ore de repetitii, de studiu, de documentare, procese (uneori chiar violente) de constiinta, investirea tuturor resurselor fara retinere si fara pareri de rau... Si asta vrem sa ajunga la voi: ideea ca, din pasiune, oameni cum suntem si noi isi dedica sinele pentru a gasi cai cat mai expresive de a transmite emotii, de a vindeca emotii, de a naste emotii - LIVE, sincer si ...riscant!☺️😘 Apreciati trupele! Apreciati mai mult artistii care canta live! Atat ca artisti, cat si ca oameni - fiindca o echipa longeviva si consecventa nu poate fi formata decat din oameni frumosi.

Trupa Cover - Trupa Cover Bucuresti - Trupa Nunta - Trupa Vox
Afla mai multe detalii despre noi pe :
Web: https://www.voxlive.ro/
Contact: 0728 540 839
Email: contact@voxlive.ro
https://www.instagram.com/voxlive.ro/ on Instagram
https://www.facebook.com/voxlive.ro/ on Facebook


Auditii X Factor - sezonul 8, 18 septembrie 2018 - V.O.X (Various Orchestra Xteens) 100% live - Florence and the Machine - You've Got the Love (cover)

Nimic nu se compara cu energia a 10 oameni perfect sincronizati intru un scop comun: armonia sunetelor, MUZICA!🎶

Nimic nu se compara cu a canta LIVE, cu a fi responsabil pentru fiecare sunet produs pe scena, de la captare la transmisie. Dar tocmai fiindca e atat de frumos este si proportional de greu si in orice moment orice poate merge prost.

Avem peste 10 ani impreuna si am invatat sa controlam inevitabilul: am construit si sustinut mii de seri, mii de prestatii si am invatat, pe parcursul unui concert, sa tinem sub control inevitabilul, sa mai domesticim din diavolii naravasi ai setup-urilor live (cine stie cunoaste😅).

Adevarata provocare e faptul ca acum, la #XFactor , avem doar aproximativ 3 minute pentru care totul trebuie sa fie optim pozitionat, perfect montat, cel putin functional si trebuie sa mai fie si impresionant ca prestatie, ca moment pe scena, intr-o competitie puternica, cu participanti atat de buni. Avem 3 minute in care sa controlam inevitabilul. Si va dedicam VOUA aceste 3 minute fiindca pentru a ajunge la voi am facut toata aceasta desfasurare de forte. Pentru a ajunge la voi cu muzica LIVE. Doar o voce nu poate (sau rar poate) duce toata incarcatura emotionala - este o simbioza mult mai complexa in urma careia un cantec devine complet - o simbioza intre oameni, o simbioza intre suflete. Si o munca sustinuta: ore de repetitii, de studiu, de documentare, procese (uneori chiar violente) de constiinta, investirea tuturor resurselor fara retinere si fara pareri de rau... Si asta vrem sa ajunga la voi: ideea ca, din pasiune, oameni cum suntem si noi isi dedica sinele pentru a gasi cai cat mai expresive de a transmite emotii, de a vindeca emotii, de a naste emotii - LIVE, sincer si ...riscant!☺️😘 Apreciati trupele! Apreciati mai mult artistii care canta live! Atat ca artisti, cat si ca oameni - fiindca o echipa longeviva si consecventa nu poate fi formata decat din oameni frumosi.

30 0

YouTube Video VVVkQm9LeC0tMmZiWG5RY3dhemhMMUF3Lk9wRXFNTkh6bzFF

Trupa VOX - X Factor - Florence and the Machine - You've Got the Love

3.3K vizualizări 24 septembrie 2018 15:52

SUNTEM INCURABIL BOLNAVI DUPĂ MUZICĂ ȘI VREM SĂ TE MOLIPSIM ȘI PE TINE!

Muzica este în fiecare atom. Muzica e vibrație – esența energiei. Muzica este unanim acceptată, nu numai de noi, oamenii, dar și de către animale și plante.

Ceea ce simțim pe scenă, ceea ce simțim pregatindu-ne pentru scenă vrem să vă transmitem și vouă. Noi o simțim ca fiind esență vitală – Muzica.

CHIAR DACĂ NU FACEM UN EVENIMENT ÎMPREUNĂ, TE INVITĂM SĂ ÎMPĂRTĂȘIM MUZICA

Poate nu suntem potriviți pentru eveniment, poate nu corespundem cerințelor și necesitaților, poate nu ai niciun eveniment de organizat, ci ești doar în vizită pe site. Oricum ar fi te invităm să ne cunoști, ca artiști, să ne urmărești și, dacă ai o stare bună în timp ce ne asculți, să ne ajuți cu feedback.

VIDEO LIVE

VOX ORCHESTRA & ACTIVITĂȚILE NOASTRE EXTRA-CURICULARE

VIDEO LIVE VOX X FACTOR

A fost o provocare pentru noi să participăm la emisiune ca trupă. În primul rând cei mai mulți dintre colegi nu mai trecuseră prin emoțiile unui concurs până atunci. În al doilea rând nici concursul X Factor nu mai trecuse prin emoțiile unei trupe până atunci. Și, că atare, am preferat să ne bazăm pe propria logistică, de la garderobă (pentru care îi mulțumim lui Daniel Dobre) la sonorizare, astfel încât am participat cu toate resursele, nu doar cu cele muzicale.

ETAPA AUDIȚIILOR

ETAPA SCAUNELOR

ETAPA DUELURILOR

PRIMA GALĂ LIVE

SEMIFINALA I

VIDEO LIVE IULIANA DOBRE VOCEA ROMÂNIEI

Iuliana descrie ceea ce a simțit la Vocea României că fiind cele mai mari emoții pe care le-a simțit vreodată, cel mai mare consum din viața ei. În același timp participarea la concurs a fost o lecție prețioasă și sublimă din care a învățat și mai multe despre muzică, despre oameni și despre ea însăși.

AUDIȚII

BATTLE

KNOCK-OUT

SEMIFINALA I

VIDEO LIVE VLAD MUSTA THE FOUR

Vlad a impresionat încă de la prima apariție atât oamenii din platou, cât și pe cei din fata televizoarelor. Cu o voce incredibilă și cu un vibe magnetic, Vlad este pe scenă exact ca pe micul ecran: sigur pe el, doldora de talent și cu totul investit în muzică.

VIDEO LIVE IULIANA DOBRE X FACTOR

Eram mici, era primul concurs, eram cu toții acolo și absorbeam întreagă experiență prin toți porii. A fost interesant, incitant, ca orice concurs și ne mândrim cu fețele noastre de atunci și cu faptul că suntem împreună și acum.

ETAPA AUDIȚIILOR

ETAPA SCAUNELOR

ETAPA DUELURILOR

VIDEO LIVE VOX PRO TV

VORBEȘTE LUMEA 1

VORBEȘTE LUMEA 2