GALERIE FOTO

TRUPA COVER - întrebări frecvente - playlist - video live - CONTACT

O galerie foto poate să redea doar capturi statice ale mișcării moleculare ce s-a manifestat la fața locului. Imagini înghețate în timp care spun cât o mie de cuvinte. Momentele acelea au fost doldora de emoție. Iar acea emoție a făcut întreaga noastră experiență atemporală, aspațială și, categoric, de neuitat. Fiecare experiență în parte alături de voi este memorabilă.

O galerie foto poate vorbi doar despre cum a fost la eveniment. O galerie foto poate arăta cum a fost petrecerea, cât de frumoși au fost oamenii, cât de plin a fost ringul sau cât de colorate au fost luminile. Sunt două aspecte ale realității pe care, însă, pozele nu le pot reda.

Primul este vibrația: valurile create de undele sonore, pulsațiile create de bătăile inimilor noastre, ale tuturor celor prezenți și freamătul naturii sau al orașului din ziua respectivă. Toate acestea, împreună, scriu amprenta energetică a serii voastre magice.

Al doilea este experiența de până la eveniment: pregătirile, interacțiunile cu voi. Pentru noi este toată adrenalina repetițiilor, atunci când ne întâlnim la studio și cântăm și dansăm și construim show-ul pe care urmează să vi-l oferim. Față de voi este relația faină care se construiește până la eveniment. Interacțiunile sunt relaxate, prietenoase – randem, glumim, dezbatem, ascultăm muzică…