Flavia și Claudiu

Spectacolul – La El Acasa

De cand am intrat in sala de eveniment totul arata pregatit pentru spectacol. Ne simteam ca la after-paty-ul Cerbului de Aur. O sala spectaculoasa, o scena clar construita pentru show si o multime de scaune goale, care speram ca vor avea companie doar pe durata mesei.

Eram Proaspat Energizati

In acea perioada abia fusesera filmarile X Factor din etapa bootcamp-ului. Noi eram surescitati, plini de adrenalina si cu scheme proaspat implementate. Aveam coregrafie, aveam piese noi in repertoriu si multe emotii de refulat. Eram pregatiti de concert, eram pregatiti sa coloram nunta.

Invitati De Nota 20

In momentul in care sala s-a umplut nivelul de spectaculos a crescut inca o data. Iar in momentul in care Claudiu si Flavia au inceput dansul mirilor vraja evenimentului a fost desavarsita. Claudiu o purta cu multa grija pe Flavia pe ringul de dans, iar invitatii erau captivatide intreaga energie a momentului. Nunta a inceput plina de energie, intr-o sala perfecta pentru muzica live si asa a continuat.

Varsta Nu Conteaza

Nu stim daca a fost aportul starii noastre, daca pur si simplu a fost o nunta de oameni cu chef de distractie sau o combinatie intre ambele variante, dar petrecerea a fost continua.

Ca trupa de cover-uri aveam piese pregatite pentru toate categoriile de varsta si pentru o foarte mare plaja de gusturi. Dar nunta lui Claudiu si a Flaviei a fost genul de eveniment la care trupa nu canta cover-uri, ci era direct un generator de energie si de muzica, per total.

Indiferent de piesa sau de colaj oamenii s-au bucurat. Indiferent de ritm si de tempo oamenii au dansat. Indiferent de perioada de glorie a cover-ului pe care il cantam, oamenii receptionau mesajul si sentimentele si le traiau impreuna, alaturi de noi.

Multumim pentru momentele oferite.

Casa de Piatra, Claudiu si Flavia!