Denise & Sergiu

X

Denise & Sergiu


De fiecare dată când eleganța se întâlnește cu dinamica, rezultatul nu are cum să fie altfel decât unul spectaculos. La fel a fost și în cazul poveștii cu Denise și Sergiu: nu se poate numi "nuntă", nu se poate numi "petrecere privată", ar fi prea puțin. A fost spectacol! Un spectacol pe care ei doi-tinerii căsătoriți, adică ne-au ajutat să îl punem în scenă alături de o gașcă tare mișto de prieteni. Cu toții o familie fabuloasă. Noi vă dorim să vă trăiți întreaga viață cu bucuria pe care am văzut-o pe chipurile voastre atunci când am construit evenimentul împreună! Casă de Piatră!

Distribuie -

Galerie Foto

X

  • Ati fost minunati si se putea observa cu ochiul liber ca ati depus toate eforturile pentru a face din nunta noastra o seara memorabilia despre sa se vorbeasca atat de catre cei mici (copilasii de 5-6 ani) cat si de cei varstnici (parintii si chiar bunicii nostril). Chiar si dupa atata timp inca mai primim laude din partea rudelor, prieteilor si colegilor de serviciu cu privire la prestatia voastra si la eveniment in totalitate. Muzica a fost super bine aleasa, momentele de expunere a seturilor au fost foarte bine gandite, iar modalitatea de a interactiona cu publicul a fost super binevenita.
    Denise & Sergiu
  • O seara magica in care totul a fost perfect! Multumim ca ne-ati ajutat sa le transmitem si invitatilor ce aveam noi in suflet. Cu siguranta cea mai buna trupa Live! Sunteti extraordinari!
    Laura & Constantin
  • Ne-a placut tare mult de voi si de energia pe care ne-ati transmis-o. Implicarea voastra a fost conform asteptarilor noastre. Dumnezeu ne a binecuvantat cu un baietel - la nunta se pare ca era si el prezent. Se va naste in mai cu ajutorul lui Dumnezeu. Sa auzim numai de bine si abia asteptam sa ne revedem. Va imbratisam cu drag oameni frumosi!
    Georgiana & Marius
cog
Thanks!