Mihai și Miruna

X

Mihai și Miruna


Mirii-personaje de poveste

Mihai și Miruna ne-au transmis de la prima interacțiune mult entuziasm vizavi de nunta lor. Ei, ca pereche, radiau de bună dispoziție. Ideile pe care le aveau în legătură cu nunta lor erau, spre bucuria noastră, ieșite din tipare.

Mihai și Miruna au pornit în organizarea evenimentului cu gândul de a se distra. Un gând foarte sănătos pe care îl recomandăm tuturor. Ei erau convinși că dacă ei se distrează invitații lor vor fi molipsiți de entuziasmul lor. Și așa a fost.

Dansuri trăznite, momente unice

Mihai și Miruna aveau o gașcă fantastică de prieteni, alături de care au dansat și au petrecut de la un capăt la altul al evenimentului. Aveau coregrafii făcute împreună, piese distractive cu mișcări trăznite pe care le făceau împreună. Am intrat și noi în jocul lor, am încercat să le prindem mișcările și să transpunem și pe scenă spectacolul pe care ei îl susțineau pe ring.

Harry Potter & Goran Bregovik

După seara lui Mihai și a Mirunei am rămas cu două chestii memorabile în minte. Prima a fost tematica nunții, care a fost Harry Potter. Era clar că gașca lui Mihai și a Mirunei era formată din fani Harry Potter: aveau scenete pe care le făceau împreună, jocuri de grup, recuzită și muuuultă, multă imaginație.

Al doilea moment memorabil a fost dansul pe care gașca lui Mihai și a Mirunei l-au făcut, în număr impresionant de mare, pe piesa lui Goran Bregovik-Kalashnikov. Nu am reușit să prindem mișcările, erau foarte complexe, dar tocmai de aceea nu avem decât să speram că vom mai avea ocazia să ne întâlnim și să îl dansăm și cântăm împreună.

O viață frumoasă împreună

Nu ne-am simțit o trupa de cover-uri contractată pentru nunta lui Mihai și a Mirunei. Ne-am simțit invitați, prieteni, una cu gașca și pentru asta vă mulțumim și repetăm dorința de a ne revedea pentru același schimb frumos de energii.

Casă de Piatră, Mihai și Miruna!

Distribuie -

Galerie Foto

X

  • Ati fost minunati si se putea observa cu ochiul liber ca ati depus toate eforturile pentru a face din nunta noastra o seara memorabilia despre sa se vorbeasca atat de catre cei mici (copilasii de 5-6 ani) cat si de cei varstnici (parintii si chiar bunicii nostril). Chiar si dupa atata timp inca mai primim laude din partea rudelor, prieteilor si colegilor de serviciu cu privire la prestatia voastra si la eveniment in totalitate. Muzica a fost super bine aleasa, momentele de expunere a seturilor au fost foarte bine gandite, iar modalitatea de a interactiona cu publicul a fost super binevenita.
    Denise & Sergiu
  • O seara magica in care totul a fost perfect! Multumim ca ne-ati ajutat sa le transmitem si invitatilor ce aveam noi in suflet. Cu siguranta cea mai buna trupa Live! Sunteti extraordinari!
    Laura & Constantin
  • Ne-a placut tare mult de voi si de energia pe care ne-ati transmis-o. Implicarea voastra a fost conform asteptarilor noastre. Dumnezeu ne a binecuvantat cu un baietel - la nunta se pare ca era si el prezent. Se va naste in mai cu ajutorul lui Dumnezeu. Sa auzim numai de bine si abia asteptam sa ne revedem. Va imbratisam cu drag oameni frumosi!
    Georgiana & Marius
cog
Thanks!