DJ EVENIMENTE

LIMITLESS

Avantajul evident al DJ-ului de evenimente față de orchestră este că nu are limite în ceea ce privește playlistul. Are toată muzica la îndemăna, de la propria colecție de hit-uri la www. Așa că am căutat în echipa VOX un DJ fară limite și la capitolul gusturi. Fară limite și la capitolul deschidere. Un DJ de evenimente care să fie atât prietenul trupei cât și prietenul vostru. Un DJ care să ne cunoască, să ne știe show-ul și să ne construiască atât worm-up-ul cât și liniștea de după. Un DJ care să vă citească placerile și să vă asculte cerințele.

ROLUL DJ-ULUI ÎN TRUPĂ

E foarte important că DJ-ul evenimentului să cunoască show-ul trupei din mai multe motive. În primul rând pentru a nu alege piese pe care trupa le cantă live. În al doilea rând pentru a ști când și cum să pregătească intrarea trupei, atât că energie în sală, cât și că volum pe boxe. În al trei-lea rând pentru a fi pregătit cu muzica potrivită la finalul fiecărui set live. DJ-ul trebuie să simtă dacă trupa a ațâțat publicul și e cazul să susțînă ritmul sau dacă publicul a obosit și are nevoie de un respiro și un vibe mai liniștit. În al 4-lea rând DJ-ul, la evenimente, poate fi, ocazional, un membru al trupei, cu intervenții live, odată ce este familiarizat cu show-ul.

trupa cover distractie formatie

DJ-UL EVENIMENTULUI VOSTRU

Pe cât este de important pentru noi DJ-ul, pe atât de concentrat trebuie să fie asupra voastră. El simte sala, are experiența necesară să intuiască gusturile publicului. În același timp el are datoria să vă cunoască și ca clienți și să vă respecte cerințele personale, indiferent de alte solicitări, făcând în așa fel încât prima lege să fie dorința voastră, iar imediat a doua bună-starea generală. Întotdeauna exista o soluție, mai ales în muzică, iar un DJ de evenimente bun o găsește repede. De asemenea DJ-ul anunță momentele importante atunci când trupa nu este pe scenă. DJ-ul evenimentului vostru este, in echipa VOX, DJ-ul care vă fură playlist-ul de YouTube, Spotify, iTunes, tot, îl studiază și complotează alaturi de noi să iasă mare petrecere mare.

CONFIGURATIE DJ EVENIMENTE

Muzică în baza limitelor voastre, pe tot parcursul evenimentului, de la primul la ultimul invitat.