CINE?

Eu, Iuliana, îți stau la dispoziție, oricând îți pot fi de folos, pentru mai multe informații. Da, cu mine vei intra în contact și uman și muzical. De aceea sunt bucuroasă să ne cunoaștem, sunt deschisă să te ascult și entuziasmata să construim împreună seara voastră specială.  

CAND?

Datorită meseriei am un program flexibil și o memorie bună. Putem intra în contact oricând, iar daca nu sunt disponibilă exact în acel moment, sigur voi reveni eu. Cele mai confortabile ore sunt între 10:00 și 22:00, iar în weekend-uri este foarte posibil ca scena să îmi acapareze toate resursele.

CUM?

Poți folosi oricare dintre datele de contact de mai sus: formularul, numerele de telefon, adresa de e-mail, chat-ul website-ului nostru sau adresa la care să ne vizitați fizic, să ne cunoaștem și să ne conectăm.

TE INVITĂM

...să intrăm în legătură și pe paginile noastre de Social Media și, bineînțeles, ne bucură și ajută fiecare like, follow, subscribe, share, comment sau feedback.

Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile Uniunii are la bază Regulamentul (UE) 2018/1725 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 octombrie 2018 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Puteți naviga pe majoritatea paginilor acestui site fără a trebui să furnizați date personale. În unele cazuri însă, pentru a vă putea oferi serviciile solicitate, este nevoie de astfel de date.

Vă mai așteptăm pe pagina noastră de contact!

Suntem încântați să vă oferim multiple modalități de a intra în contact cu noi. Indiferent de preferințele voastre, suntem aici pentru a vă oferi suport și răspunsuri la întrebări. Vă invităm să ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare, prin email, WhatsApp, telefon sau chiar cu ajutorul Iulianei ChatBot – botul de pe site-ul nostru. Vă rugăm și să ne oferiți feedback cu privire la modalitatea de contact preferată. Ne veți ajuta să ne îmbunătățim comunicarea cu voi.

Preferați social-media?

Dacă preferați să ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare, suntem prezenți pe Facebook, Instagram sau TikTok. Vă invităm să ne urmăriți și să interacționați cu noi. Vă rugăm chiar să ne trimiteți mesaje, să ne lăsați comentarii sau să ne dați tag în postări.

Sau sunteți fani text?

Dacă preferați să ne contactați prin email, vă rugăm să ne scrieți la contact@voxlive.ro . Vom răspunde prompt la întrebările și solicitările voastre.

Pentru cei care preferă comunicarea prin intermediul WhatsApp, suntem disponibili și pe această platformă. Puteți să ne trimiteți mesaje și să primiți răspunsuri rapide și eficiente la 0728540839 .

Poate clasicul apel?

Dacă preferați să ne contactați telefonic, vă rugăm să ne sunați la 0728540839. Tot eu, Iuliana, voi fi bucuroasă să vă aud și să dezbatem evenimentul vostru.

Și nu în ultimul rand: tehnologie

Vă invităm și să interacționați cu Iuliana ChatBot – botul de pe site-ul nostru. Ea este disponibilă 24/7 (când eu cant – hihi) și vă poate oferi răspunsuri rapide. Iuliana ChatBot este pregătita să vă ajute și să vă ofere suport în timp real. Întrebați-o orice. 🙂

Vă încurajăm să utilizați toate modalitățile de contact disponibile pe site-ul nostru și să ne oferiți feedback cu privire la preferințele dvs. Ne dorim să vă oferim o experiență de contact plăcută și eficientă. Așteptăm cu nerăbdare să primim mesajele și să răspundem la întrebările voastre.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și pentru că ați ales să intrați în contact cu noi!