CONTACT

S.C. VOX ENTERTAINMENT PRODUCTION S.R.L.
C.I.F. 32556021 R.C. J29/1913/2013

CINE?

Eu, Iuliana, îți stau la dispoziție, oricând îți pot fi de folos, pentru mai multe informații. Da, cu mine vei intra în contact și uman și muzical. De aceea sunt bucuroasă să ne cunoaștem, sunt deschisă să te ascult și entuziasmata să construim împreună seara voastră specială.

CAND?

Datorită meseriei am un program flexibil și o memorie bună. Putem intra în contact oricând, iar daca nu sunt disponibilă exact în acel moment, sigur voi reveni eu. Cele mai confortabile ore sunt între 10:00 și 22:00, iar în weekend-uri este foarte posibil ca scena să îmi acapareze toate resursele.

CUM?

Poți folosi oricare dintre datele de contact de mai sus: formularul, numerele de telefon, adresa de e-mail, chat-ul website-ului nostru sau adresa la care să ne vizitați fizic, să ne cunoaștem și să ne conectăm.

TE INVITĂM

…să intrăm în legătură și pe paginile noastre de Social Media și, bineînțeles, ne bucură și ajută fiecare like, follow, subscribe, share, comment sau feedback.

Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile Uniunii are la bază Regulamentul (UE) 2018/1725 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 octombrie 2018 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Puteți naviga pe majoritatea paginilor acestui site fără a trebui să furnizați date personale. În unele cazuri însă, pentru a vă putea oferi serviciile solicitate, este nevoie de astfel de date.