Bal 8 iulie – Soiree

Distracție maximă 

Lume multă, lumini frumoase, un sunet cuprinzător și VOX – așa a fost Balul Facultatii de Cibernetica de la ASE . Daca nu sună “wow” e pentru că nu ai fost acolo. Fetele erau incredibil de frumoase, superb îmbrăcate și dichisite până la ultimul detaliu. Sala era înflorită de atâta feminitate. Estetica, oriunde întorceai capul, iți gâdila ochiul, iar vibe-ul era unul relaxat. Băieții nu erau cu nimic mai prejos, dar erau sigur mult mai dezinhibați și puși pe bahaos. Totul organizat, elegant, chiar prețios, dar se simțea cum în fiecare om arde cheful de ditractie și cum petrecerea se încingea.

Amintiri neprețuite

Încă mai povestim despre atâtea sute de zâmbete la un loc, încă mai povestim despre cum, până la final, oamenii s-au dezlănțuit la maxim. Știi că e distracție când majoritatea își dă în stambă. Știi că e distracție când nu mai e loc pe ring. Știi că e distracție când nu mai ajunge băutura de la bar la masă. Știi că e distracție când sunt mii de mâini sus. Știi că e distracție când sute de voci se aud cântând, răzând, glumind și trăind. Știi că e distracție când oamenii se iubesc oriune și oricum. Asta da petrecere!

Locul radia de energie

Atâtea suflete la un loc, atâtea voci, atâta mișcare și atâta pasiune nu au cum să nu aprindă orice petrecere. Sala era orbitoare. Din satelit sigur se vedea mai luminoasă. Balul Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE sigur a produs un val energetic pozitiv care, poate, mai are efecte și acum.

Mai vrem!

Cum să nu mai vrem să cântam la o astfel de petrecere? Când lumea vine pusa pe distracție știm că n-are cum să nu iasă un eveniment spectaculos. Astfel de experiențe ne încarca, ne încurajează, ne motivează să facem în continuare mai mult și mai mult. VOX mulțumește tuturor petrecăreților de la Balul Facultatii de Cibernetica de la ASE și bineînțeles că speram să ne revedem cât de curând.